Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

1.1.1         Fizetés

Az ügyfél a következő fizetési módok közül választhat:

·         online bankkártyás fizetés

·         előre utalás

Az egyes fizetési formák feltételeiről és díjairól a Szolgáltató a Weboldalon tájékoztatja az Ügyfelet.

1.1.2         Átvételi és szállítási információk

A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelt terméket – a szerződött, szállítást végző partnerein keresztül – az Ügyfél által a megrendelés során rögzített magyarországi szállítási címre eljuttatja.

A Szolgáltató biztosítja a megrendelt termék megfelelő csomagolását, és a kísérő dokumentumok elküldését.

A Szolgáltató a szállítást kizárólag magyarországi címre vállalja.

A szállítás díja 2500 Forint. A szállítás ingyenes, amennyiben a megrendelt termék(ek) ára meghaladja a bruttó 40000 Forintot.

A Szolgáltató előzetesen tájékoztatja az Ügyfelet a szállítás díjáról a megrendelés leadásának folyamata során, valamint a Weboldal erre szolgáló felületein. A Szolgáltató előzetesen tájékoztatja az Ügyfelet a termék kiszállításának várható időpontjáról, azonban a szállítással kapcsolatos értesítések és közlések csupán tájékoztató jellegűek, azok nem válnak a szerződés részévé.

A Szolgáltató elektronikus úton értesíti az Ügyfelet, ha a tervezettől eltérő időben tudja csak átadni a megrendelt terméket.

Részletesebb információkat a webshop Általános Szerződési Feltételeiben találnak.


1.1.2.1         Hulladék elszállítás

Amennyiben a régi (elektronikai hulladéknak minősülő) készülékét új készülék vásárlásával egyidejűleg kívánja átadni részünkre házhoz szállításkor, úgy a régi készülék elszállítását a rendelési folyamat során a megjegyzés rovatban feltüntetve tudja kérni. Az elszállításnak külön költsége nincs. Az új készülék megrendeléssel azonos rendeltetésű és számú készüléket szállítunk el.

Kérjük, hogy a szállító/futár érkezésének időpontjára a régi készüléket szállításra alkalmas állapotra (víz-, gáz-, elektromos hálózatról leválasztva, jég-, vízmentesített, tiszta állapotban) készítse elő. Előkészítés elmulasztása esetén a régi készülék elszállítását a szállító szolgálat megtagadja.
 

1.1.3 Elállás

Amennyiben a rendelés folyamán, illetve az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldené a terméket, kérjük a mellékelt dokumetumot kitöltve juttassa el a info@novatop.hu email címre.